Blog

Liza de Vries

Lieve Halima,

Ik wil je als eerst bedanken, voor de yoga lessen.
De eerste keer dat ik binnen kwam, zag ik erg op tegen de bevalling en was angstig. Maar door jouw yoga lessen heb ik het kunnen loslaten ( vooral door de ademhalingsoefeningen ) en natuurlijk is het nog steeds spannend, maar de angst die ik had heb ik gelukkig nu niet meer.

En wat ik ook fijn vond, is dat ik mijn laatste lessen op dinsdag kon volgen. Omdat de zaterdag voor mij niet meer te doen was. Je denkt erg mee en dat is super fijn.

Ik was eerst ook sceptisch over de cursus, er zullen vast meerdere vrouwen sceptisch zijn. Maar echt waar de zwangerschapsyoga & geboortevoorbereiding heeft mij zo enorm geholpen, niet alleen met mijn angst, maar ook met de rust terug vinden.

Daarom ik raad het zeker aan zwangerschapsyoga & geboortevoorbereding te volgen bij Halima!

read more

Mieke (verloskundige)

Voor de derde zwangerschap bij Halima geweest. Het is heerlijk om
Zwangerschapsyoga & Geboortevoorbereiding bij haar te volgen, ze is in iedereen geïnteresseerd. Ze wisselt theorie en oefeningen fijn af, is heel ontspannen, vriendelijk en weet veel. Je leert verschillende ademhalingstechnieken en houdingen. Een prettige manier om je voor te bereiden op de bevalling. Ik keek altijd weer uit naar de lessen. Ook de eindoefening was altijd heerlijk, als je niet in slaap valt neemt ze je ‘mee’ om je kindje te bekijken, heel erg leuk.

read more

Ramneet Sandhu

I just finished with my zwangerschapsyoga en geboortevoorbereiding lessons and I am very much satisfied. It was second experience with Halima and both experience are amazing. My first delivery was really easy because of yoga and delivery lessons. I hope second will be also as fast and easy. Thanx a lot for the great knowledge and practice .
thank you so much!
greetings🙏
Ramneet sandhu.
read more

Roxane van der Laan

De cursus is een goede mix van bevallings- en ademhalingstechnieken, yoga en theorie. Het was elke week fijn (en leuk!) om de cursus te volgen voor een momentje rust en om mijzelf voor te bereiden op de bevalling. De oefeningen hebben mij geholpen minder last te hebben van kwaaltjes en ik heb tijdens de bevalling heel veel gehad aan de technieken en theorie. Door de cursus was ik goed voorbereid en wist ik wat mij te wachten stond, wat voor mij het doel was om deze cursus te volgen.

Halima geeft op een hele prettige manier les en heeft aandacht voor iedere cursist. Ik zou het zeker aanraden!
read more

Jolanda Kleine

Ik was op zoek naar een bevallingscursus. Vanwege corona waren er minder mogelijkheden en kwam ik snel uit op yoga cursussen.

Eigenlijk was ik niet van plan om een yoga bevallingscursus te doen. In mijn idee zou dit zwevering zijn en niet helemaal mijn ding.

Uiteindelijk super blij dat ik deze cursus heb kunnen volgen! Het was helemaal niet zweverig en juist heel helder en duidelijk. Veel praktische tips tegen zwangerschap kwalen die ik gelijk in praktijk kon gebruiken. De ademhalingsoefeningen vond ik persoonlijk heel erg fijn en ook de theorieles. Deze hebben mij echt door de bevalling heen geloodst. In de theorieles worden alle fases van de bevalling besproken, op die manier wist ik heel duidelijk waar ik zat tijdens de bevalling.

Ik ben zeer tevreden en zou iedereen deze cursus aanraden! Het heeft mij veel rust en houvast gegeven!

read more

Maud Niemoller

Cursus zwangerschapsyoga -en geboortevoorbereiding & partnersessie bij 1e en 2e zwangerschap. Een aanrader! Halima heeft mij bewust gemaakt hoe ik de capaciteiten van mijn eigen lichaam kan benutten om de bevalling zo prettig mogelijk te laten verlopen. De toegepaste ademhalingen en oefeningen waren een ontspannen en praktische ervaring. En wekelijks een fijn moment van rust voor mij en de baby. Met aansluitend de partnersessie aan het einde van de cursus, waarin de aanstaande vader waardevolle handvatten krijgt hoe hij tot steun kan zijn in de begeleiding van de bevalling, zien Peter en ik de aanstaande bevalling van ons 2e kindje met vertrouwen tegemoet.  Halima heel erg bedankt voor je begeleiding, tips en betrokkenheid!

read more

Sandra

Ik heb de groepscursus Zwangerschapsyoga en Geboortevoorbereiding gevolgd bij Halima en rond de 31 weken heb ik ook samen met mijn vriend de partnersessie gevolgd.
Aangezien ik bij mijn eerste zwangerschap ook deze cursus heb gevolgd, wist ik natuurlijk al wat me te wachten stond. Toch was het weer heel waardevol om alle oefeningen, ademhalingen en theorie over de bevalling opnieuw te door lopen. Helaas is de groepscursus na 1 keer een online-groepscursus geworden, vanwege de Corona-crisis. Het was even wennen, maar al snel wist ik niet beter en kon Halima via beeld een fijne les neer zetten!
De partnersessie had ik eerder niet gedaan, dus die was zowel voor mijn vriend als voor mij nieuw. Gelukkig kon Halima tegen die tijd wel weer thuis langskomen en hebben we op gepaste afstand alles kunnen doornemen. De avond stond in het teken van de theorie over de bevalling, oefeningen om samen weeën op te vangen, massagetechnieken en tips voor mijn partner waarbij hij me kan ondersteunen tijdens de gehele bevalling. Mijn vriend was eerst wat sceptisch, omdat bij mijn eerste bevalling het gehele geboorteplan zo de prullenbak in kon. Werkelijk alles liep anders en hij had dan ook het gevoel dat het voorbereiden weinig nut had gehad. Echter was hij al snel om door uitleg van Halima en zag hij ook de meerwaarde in van deze avond. Halima is een betrokken en warm persoon. We hadden dan ook het gevoel dat we alles konden vragen en dat ze overal goed de tijd voor nam. Sinds die avond, nu alweer enkele weken geleden, pakken we zo nu en dan onze notities erbij en oefenen we een ademhaling of nemen even door waar juist mijn partner op moet letten bij de bevalling. Deze partnersessie (en zeker ook de groepscursus natuurlijk) hebben ertoe bijgedragen dat we met vertrouwen de bevalling tegemoet gaan!
Daarnaast wil ik Halima nog bedanken voor de vele tips die ze me heeft gegeven over het gebruik van essentiële oliën. Ik heb gedurende deze zwangerschap helaas veel kwalen gehad, maar met de ondersteuning van de oliën werd het wat dragelijker. Halima nam hier naast de lessen alle tijd voor en ik kon altijd bij haar terecht. Heel fijn!
read more

Anne Kwakkel

Ik was voor het eerst zwanger toen ik meedeed aan de cursus zwangerschapsyoga en geboortevoorbereiding. Ik was op zoek naar rust en eenwording met mijzelf en mijn zwangerschap. De cursus heeft voor mij meer gedaan dan ik had verwacht. De ademhalingsoefeningen waren heel ontspannend en de sfeer was relaxed. Ook werd er rustig de tijd genomen voor goede en duidelijke uitleg en persoonlijke begeleiding. Ik werd erg rustig van Halima en haar stem, ook zijzelf werkte ontspannend voor mij. Ook de geboortevoorbereiding vond ik duidelijk, met de oefeningen per fase. Al met al zou ik alle zwangere vrouwen aanraden om hier elke week een moment van warmte en rust te nemen voor jezelf.

read more

Nasia Hisabia

Vol zenuwen en spanning begonnen aan mijn zwangerschap. De angst van de bevalling was 1 van de oorzaken waardoor ik niet kon genieten van de zwangerschap. Na advies van mijn verloskundige ben ik in de 28e week gestart met de groepscursus. De cursus heeft mij enorm geholpen. Ik heb leren ontspannen en hoe om te gaan als het moment daar zou zijn. Tijdens de bevalling heb ik veel gehad aan alle ademhalingstechnieken en theorie over de bevalling. Halima enorm bedankt en ik zou het iedereen adviseren.

read more

Monique Neef

Ik heb bij BevalBewust de cursus zwangerschapsyoga & geboortevoorbereiding gevolgd. In deze cursus heb ik veel geleerd over ontspannen tijdens de zwangerschap maar voor tijdens de bevalling. Ik heb hiermee heel veel kunnen opvangen. Daarnaast heeft Halima een hele fijne stem die je helpt om tijdens de les ook echt even stil te staan bij je zwangerschap. Ook de partnersessie heeft goed geholpen. Hierdoor was mijn vriend beter voorbereid voor de bevalling. Ik ben zeer tevreden!

read more