Blog

Amber Brand

Een mega aanrader, zeker voor je eerste zwangerschap! Halima is ontzettend lief en weet alle fases van de bevalling goed uit te leggen, zodat je een beetje weet wat je te wachten staat. De lessen zijn een fijne combinatie van yoga- en ademhalingsoefeningen, theorie en ruimte voor persoonlijke ervaringen. En nee; het is zeker niet zweverig 😉 Dankzij deze lessen ga ik mijn bevalling kalm en met zelfvertrouwen tegemoet. Mochten we nog een kindje mogen krijgen staat het inschrijven voor deze lessen bovenaan mijn lijstje! null

read more

Aida Kopmels

Via de verloskundige hoorde ik over de Bevalbewust cursus. Ik ben erg blij dat ik de cursus heb gevolgd. Halima heeft ons veel informatie gegeven over de theorie en ons zo goed mogelijk voorbereid op de bevalling. De ontspanningsoefeningen waren erg fijn. Wat de cursus voor mij vooral heeft bijgedragen is kennis van wat mijn lichaam doet, en vertrouwen in dat mijn lichaam zelf heel goed weet hoe het moet. Dankjewel Halima!

read more

Mandy

Ik ben op moment van schrijven 38 weken zwanger en inmiddels heb ik mijn laatste les van Halima gehad. Gedurende mijn zwangerschap hebben de lessen me rust en ontspanning gebracht. Door de vele ademhalingsoefeningen, houdingen en informatie heb ik niet alleen de pijntjes van de zwangerschap weten te verminderen, ook kijk ik met zelfvertrouwen uit naar de bevalling. Deze lessen, inclusief de partnersessie, kan ik aanraden!

read more

Pamela en Cees

Halima is een zeer kundige, lieve vrouw en neemt echt de tijd voor je. Voordat ik zwanger was kreeg ik al stuiptrekkingen als ik alleen al aan bevallen dacht. Door de bevalcursus voel ik me enorm voorbereid en heeft Halima mijn partner en mij alle tips & tricks geleerd. Ik raad eigenlijk iedereen die zwanger is deze cursus aan!

read more

Famke Louise & Denzel Slager

Echt zo een fijne en leerzame cursus, alles wordt zo goed uitgelegd. Ook echt een ontzettend fijn persoon, wij hebben helemaal zin in de bevalling en voelen ons helemaal op ons gemak. Halima staat altijd klaar en weet overal wel wat vanaf! đŸ™đŸœ

Liefs Famke Louise & Denzel Slager

read more

Sabine Bakker

Zwangerschapsyoga & geboortevoorbereiding:

Deze cursus kan ik aan elke zwangere vrouw aanraden. Tijdens deze cursus leer je verschillende ademhalingstechnieken en verschillende houdingen waarmee je de weeën kan opvangen en in kan bevallen. Tijdens mijn bevalling heb ik hier veel aan gehad. Het is fijn dat je op de hoogte bent voordat je gaat bevallen. Tijdens mijn bevalling heb ik meerdere houdingen moeten aannemen, fijn dat ik die al kende dankzij de cursus.
Ook heb ik tijdens mijn bevalling veel complimenten gehad over het puffen.
Partnersessie:
De partnersessie heb ik samen met mijn vriend gedaan. Het was fijn dat dit lekker vertrouwd thuis kon plaatsvinden.
Halima nam ruim de tijd voor ons en we hebben stap voor stap de bevalling besproken. Het was leerzaam voor zowel mij als mijn vriend om dit door te nemen. Ook hebben we samen houdingen geoefend en een houding uitgekozen voor de bevalling. Het geeft houvast om dit soort dingen van te voren te bespreken. Ook samen met mijn partner de ademhalingsoefeningen gedaan. Ook hier hadden we veel steun aan tijdens de bevalling. Mijn vriend kon mij hierin aansturen tijdens de bevalling wat erg fijn was. Tijdens de bevalling komt zo veel op je af en dan is het fijn dat je partner je kan helpen hierbij.
Verder was de cursus voor ons een meerwaarde, omdat ik tijdens de bevalling wist in welke van de 9 fases ik zit. Dus werkte het erg motiverend en dat geeft je ook kracht op zo’n moment.
Ik heb een pittige bevalling gehad, maar dankzij deze cursus kan ik er met een goed gevoel op terug kijken. Omdat ik er niet onbevangen in ging en mijn vriend ook niet. Hij heeft mij dankzij deze sessie goed kunnen helpen en steunen tijdens de bevalling.
Halima:
Ze is echt een vakvrouw, veel kennis en luistert goed. Ze neemt echt de tijd voor je en ze legt alles rustig uit, duidelijk en gedetailleerd uit. Bij Halima krijg je een rustig en vertrouwd gevoel en voelde we ons erg op ons gemak. Wij zijn heel blij dat we deze cursus bij Halima hebben gevolgd!
read more

Annemarie Verver

Een eerste zwangerschap is niet niks. Er komt zoveel op je af! Om deze reden had ik de behoefte aan een cursus waarbij er zowel kennis als ontspanning met elkaar gecombineerd worden. Bij de zwangerschapsyoga en geboortevoorbereiding van Halima heb ik dit allemaal gevonden. Een leuke groep meiden, het uitwisselen van kennis en ervaringen en goed onderbouwd stuk theorie met alles wat er op je af gaat komen.
Ik kan met recht zeggen dat de naam van Halima haar bedrijf ‘Beval Bewust’ helemaal op zijn plek is. De cursus gaat verder dan enkel het standaard ‘geboorteprotocol’. Halima maakt je ervan bewust dat je zelf keuzes kan maken tijdens je bevalling en dat je hierdoor op een zo ontspannen en gepersonaliseerd mogelijke manier een prachtig kind op deze aarde kan zetten.
Deze cursus heeft mij erg bewust gemaakt van alle stappen die zich voordoen tijdens de zwangerschap en hebben mij veel handvatten gegeven die ik zelf ook hoop te kunnen gaan toepassen tijdens mijn eigen bevalling.
Nogmaals Halima, super bedankt voor de lessen en hopelijk tot een volgende keer!
read more

Rosanna en Mitchell

Mijn partner en ik wisten niet wat wij konden verwachten van de Snelcursus Geboortevoorbereiding. Wij kregen in 2 avonden alle theorie en praktijk informatie over de 9 fases van de bevalling. En hoe je alle oefeningen kan toepassen. Halima nam goed de tijd voor vragen van de stellen die bij de cursus aanwezig waren. Door de cursus zijn wij een stuk wijzer geworden waar de man bij kan helpen en hoe je het beste alle (ademhalings-) oefeningen kan toepassen. Dit geeft veel rust voor de toekomst. Het is een aanrader om de cursus te doen als je niet goed weet wat je te wachten staat. Halima bedankt voor de fijne lessen en ook de extra informatie en contact na de cursus!

read more

Anneke Vuuregge

Aan het begin van mijn zwangerschap was ik opzoek naar yoga voor zwangere vrouwen. Via mijn verloskundige praktijk ben ik bij Halima van BevalBewust terecht gekomen. Zij biedt een cursus aan waarin zwangerschapsyoga en geboortevoorbereiding wordt gecombineerd. Gezien dit mijn eerste zwangerschap is, vond ik het erg fijn om mij goed voor te bereiden. In deze cursus worden ontspanning, oefeningen die je helpen tijdens de zwangerschap en voorbereiding op de bevalling (zowel theorie als oefeningen) gecombineerd en dat was precies wat ik zocht. Ondanks dat voor mij de cursus is afgelopen, gebruik ik nog steeds de oefeningen die ik van Halima heb geleerd. Daarnaast voel ik mij ook goed voorbereid op de bevalling. Ik zou deze cursus dan ook zeker willen aanraden!

read more

Megan Callenbach

Zeer leuke en waardevolle cursus! Deze cursus heeft mij enorm geholpen. Je leert veel technieken om ontspannen te blijven tijdens de bevalling, ontsluiting te bevorderen, weeën op te vangen en veel meer. Door deze cursus ben ik vol vertrouwen de bevalling ingegaan, wetende hoe krachtig onze lichamen zijn. Halima heeft veel ervaring en kennis over de zwangerschap en bevalling en geeft veel tips over deze onderwerpen. Ik ben zo blij dat ik voor deze cursus heb gekozen! Het is zeker een aanrader!

read more