Blog

Roxane van der Laan

De cursus is een goede mix van bevallings- en ademhalingstechnieken, yoga en theorie. Het was elke week fijn (en leuk!) om de cursus te volgen voor een momentje rust en om mijzelf voor te bereiden op de bevalling. De oefeningen hebben mij geholpen minder last te hebben van kwaaltjes en ik heb tijdens de bevalling heel veel gehad aan de technieken en theorie. Door de cursus was ik goed voorbereid en wist ik wat mij te wachten stond, wat voor mij het doel was om deze cursus te volgen.

Halima geeft op een hele prettige manier les en heeft aandacht voor iedere cursist. Ik zou het zeker aanraden!
read more

Jolanda Kleine

Ik was op zoek naar een bevallingscursus. Vanwege corona waren er minder mogelijkheden en kwam ik snel uit op yoga cursussen.

Eigenlijk was ik niet van plan om een yoga bevallingscursus te doen. In mijn idee zou dit zwevering zijn en niet helemaal mijn ding.

Uiteindelijk super blij dat ik deze cursus heb kunnen volgen! Het was helemaal niet zweverig en juist heel helder en duidelijk. Veel praktische tips tegen zwangerschap kwalen die ik gelijk in praktijk kon gebruiken. De ademhalingsoefeningen vond ik persoonlijk heel erg fijn en ook de theorieles. Deze hebben mij echt door de bevalling heen geloodst. In de theorieles worden alle fases van de bevalling besproken, op die manier wist ik heel duidelijk waar ik zat tijdens de bevalling.

Ik ben zeer tevreden en zou iedereen deze cursus aanraden! Het heeft mij veel rust en houvast gegeven!

read more

Anne Kwakkel

Ik was voor het eerst zwanger toen ik meedeed aan de cursus zwangerschapsyoga en geboortevoorbereiding. Ik was op zoek naar rust en eenwording met mijzelf en mijn zwangerschap. De cursus heeft voor mij meer gedaan dan ik had verwacht. De ademhalingsoefeningen waren heel ontspannend en de sfeer was relaxed. Ook werd er rustig de tijd genomen voor goede en duidelijke uitleg en persoonlijke begeleiding. Ik werd erg rustig van Halima en haar stem, ook zijzelf werkte ontspannend voor mij. Ook de geboortevoorbereiding vond ik duidelijk, met de oefeningen per fase. Al met al zou ik alle zwangere vrouwen aanraden om hier elke week een moment van warmte en rust te nemen voor jezelf.

read more

Nasia Hisabia

Vol zenuwen en spanning begonnen aan mijn zwangerschap. De angst van de bevalling was 1 van de oorzaken waardoor ik niet kon genieten van de zwangerschap. Na advies van mijn verloskundige ben ik in de 28e week gestart met de groepscursus. De cursus heeft mij enorm geholpen. Ik heb leren ontspannen en hoe om te gaan als het moment daar zou zijn. Tijdens de bevalling heb ik veel gehad aan alle ademhalingstechnieken en theorie over de bevalling. Halima enorm bedankt en ik zou het iedereen adviseren.

read more

Monique Neef

Ik heb bij BevalBewust de cursus zwangerschapsyoga & geboortevoorbereiding gevolgd. In deze cursus heb ik veel geleerd over ontspannen tijdens de zwangerschap maar voor tijdens de bevalling. Ik heb hiermee heel veel kunnen opvangen. Daarnaast heeft Halima een hele fijne stem die je helpt om tijdens de les ook echt even stil te staan bij je zwangerschap. Ook de partnersessie heeft goed geholpen. Hierdoor was mijn vriend beter voorbereid voor de bevalling. Ik ben zeer tevreden!

read more

Stephanie Schlaman

De cursus gegeven is een aanrader! De theorie en het vele oefenen hebben ervoor gezorgd dat ik voorbereid mijn bevalling in ging. Ik voelde mij door de lessen minder onzeker. Vooral de ademhalingen die we elke les oefenden zorgden ervoor dat ik tijdens mijn weeën en ertussen zo rustig mogelijk kon blijven. Het gaf mij houvast. Ik ben ervan overtuigd dat het veel invloed heeft gehad op hoe ik mijn bevalling heb beleefd. Daarnaast waren de lessen fijne momenten voor een luisterend oor, allerlei tips en het ontmoeten van andere zwangeren. Bij een eventuele volgende zwangerschap zal ik de cursus weer volgen, alleen al omdat elke les zorgde voor ontspanning, even tijd voor jezelf en de baby.

read more

Azita Kafaieazimi

Vorig jaar heb ik de zwangerschapsyoga gevolgd.
Dit was een hele fijne ervaring. Halima geeft goed uitleg en is er voor je! ook zijn de lessen gezellig en is het fijn om verhalen uit te wisselen met andere toekomstige moeders. Aan de ademhalingsoefeningen heb ik veel gehad en heb het kunnen toepassen tijdens de bevalling. Ook nu bij mijn tweede zwangerschap zal ik de lessen zeker opnieuw gaan volgen!
read more

Natasja Behr

Nadat ik deel heb genomen aan de proefles Zwangerschapsyoga van Halima werd ik positief verrast door de persoonlijke en intieme sfeer. Dit wilde ik vaker doen! Daar ik zelf geen ervaring had met Yoga was het een enorme verademing dat die ervaring helemaal niet nodig is tijdens haar lessen. Het gaf mij een fijn gevoel om aan het einde van de les toch een enorm ontspannen lijf te ervaren. De lessen worden gegeven in kleine groepen waardoor er ruimte is voor genoeg persoonlijke aandacht en begeleiding. Halima neemt de moeite je te leren kennen en te laten aarden in je eigen lichaam; zo mogelijk met een fijne olie en een kop warme thee die altijd klaar staat. Het is zeker de moeite waard om deel te nemen aan haar lessen, nader tot jezelf en andere zwangere vrouwen te komen. Het geeft een veilig en prettig gevoel om op deze manier stil te staan bij de ontwikkeling van je lijf en de komst van de kleine!”

read more

Isabelle

Ik heb de zwangerschapsyoga en geboortevoorbereiding als heel prettig en onmisbaar ervaren. Er is een fijne balans tussen de theorie en yoga oefeningen, waardoor iedere les zowel leerzaam als ontspannen is. Daarnaast is er iedere les voldoende persoonlijke aandacht, waarbij er genoeg tips voorbij komen om bijvoorbeeld de zwangerschapskwaaltjes te verlichten. Ik heb met name veel aan de ademhalingstechnieken gehad waardoor ik voor mijn gevoel de weeën goed heb kunnen opvangen. De bevalling ging dan ook uiteindelijk vrij vlot! Ik weet niet of ik het zonder deze voorbereiding zo had kunnen doen, dus ik zou het echt iedereen aanraden!

read more

Maaike

Tijdens mijn zwangerschap heb ik de yoga cursus gevolgd bij Halima. Bij elke start van de les krijg je een heerlijke natuurlijke olie waardoor je meteen relaxed bent, na ervaringen uitwisselen bereiden we ons samen voor op de bevalling met oefeningen en krijgen we ook tips voor de zwangerschap. Heel praktisch allemaal! Al gedurende de cursus voelde ik mij steeds zekerder over de bevalling en ik weet zeker dat mede door de cursus gevolgd te hebben ik een fijne zwangerschap en bevalling heb gehad. Ik kan deze cursus iedereen aanraden!

read more